lørdag 30. november 2019

Bokhyllelesing: Nobelbøker

November har vært via nobelbøker - altså bøker skrevet av forfattere som har mottatt den høythengende Nobelprisen i litteratur. Dette innsnevrer bokvalgene nokså kraftig, da det til dags dato kun er 116 prisvinnere over hele kloden, fordelt på 15 kvinner og 101 menn. Resten var opp til deg! Og nå er jeg veldig nysgjerrig på hva du har lest?

Fikk du lest det du skulle, bytta du bok underveis, er det vanskelig å skrive eller henger du litt etter? Ingen fare - når du er i mål med boka og eventuelt et innlegg (det er ingen tvang her i gården), legger du bare igjen ei lenke i kommentarfeltet under, så oppdaterer jeg listene på samlesida fortløpende.

Siste runde i Bokhyllelesing 2019 er, i år som i fjor, via julebøker. Her opererer vi med en vid definisjon: Boka kan være ei kalenderbok, ei bok som handler om jul eller rett og slett ei bok du fikk til jul, være seg i fjor eller for mange år sia. Her bør det ikke være vanskelig å finne lesbare muligheter i ulesthylla. 

Og et siste spørsmål, nå som vi snart er på tampen av året og det er på tide å se inn i 2020, er om det er noen som vil fortsette med Bokhyllelesing? Jeg lager gjerne til leseutfordringer for min egen del, men det er hyggelig å vite om noen andre har lyst til å være med også, og ikke minst er det veldig koselig om noen vil være med! I så fall er det litt andre hensyn å ta enn om det bare er meg - men de tar jeg gjerne.

God juleles!

4 kommentarer:

 1. Ja, jeg har lest Modiano, men det har du fått link og beskjed om. :)

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne være med på Bokhyllelesing neste år. Hadde planer i år, men dette året har vært så travelt og alt av lesemål og planer har blitt satt til side. Har også et håp om å gjenopplive bloggen min bla med denne utfordringen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du vil være med! Og veldig hyggelig om du gjenoppliver bloggen litt også:) Men jeg har full forståelse for at livet av og til kommer i veien med all sin tyngde. Håper du har det fint:) Ønsker deg og dine ei flott juletid!

   Slett