søndag 10. juli 2016

Sommerferie

Det er nå sommerferie for meg - og med en hel familie på oppdagelsesferd, badetur, biltur, skogtur, museumsbesøk og vennetreff rundt i vårt langstrakte land, sier det seg sjøl at jeg ofte kommer til å være uten dekning. Og i stedet for å styre med å komme "på", til både min og andres irritasjon, lar jeg det like greit være. Jeg vil heller lese! Derfor kommer det nok ikke noe nytt herfra før uti neste uke.

God sommer! 

15 kommentarer:

 1. God sommer! Kos deg på ferie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! God sommer til deg også:)

   Slett
 2. God sommer, Hedda :-) Kos deg masse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Silje! Og takk det samme - jeg har sett at du er i Paris, igjen. Heldig!

   Slett
  2. Jeg klarer ikke å holde meg unna ;-)

   Slett
  3. Så herlig! Å, nyt dagene og været og atmosfæren og lydene og luktene og alt! Det blir fint å leve videre på når høstmørket senker seg her hjemme i Norge. Og ikke minst, god hjemreise!

   Slett
 3. Håper du har en fin ferie! Lesingen av Vera Henriksen stoppet opp for meg fordi jeg holder på å pusse opp huset. Men er i gang igjen nå :) Ser for meg at jeg blir ferdig i løpet av noen dager, og skriver om boken da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg brukt søndagen til å lese ferdig boken, og har så smått startet på et innlegg om den :)

   Slett
  2. Takk det samme, Birthe! Håper du og familien koser dere masse, og at dere får tid til å spise is og å bade oppi all oppussinga. Og så håper jeg at dere blir ferdige i tide... Jeg legger ut innlegg i dag, og er i gang med bok nummer to. Blir spennende å lese hva du skriver!

   Slett
  3. Det har stort sett regnet her i Bergen, men jeg skal heldigvis en uke til Praha og der er det bedre vær :) Ellers går oppussingen etter planen, samt lesing og skriving av anmeldelse. God sommer videre :)

   Slett
  4. Så koselig med en ferietur! Håper du får det kjempefint, og at du får tid til lesing også. Har du vært der før? Nå skal vi så smått i gang med noe oppussing her og, jeg syns det er godt å bruke litt tid på å få til det en gnåler om ellers i året, og ikke minst få rydda skikkelig! God tur:)

   Slett
  5. Ja, gleder meg stort til å reise nå etter all oppussingen som heldigvis ble ferdig i går! Har vært i Praha en gang før, i fjor, og har laget en liste over andre steder å se denne gangen. Lykke til med oppussing, Hedda! Jeg må bare si at jeg er utrolig glad for å være ferdig for denne gang :)

   Slett
  6. Å, så herlig! Da kommer du jo hjem til "nytt" hus:) Vi har hatt rørleggerbesøk tidligere i vår, og vi har hatt storopprydning på loftet. Nå er det tid for å snekre, male, beise, ommøblere o.l. Og vi har lånt oss slagbor så vi endelig kan komme igjennom betongen. Men det tar tid, alt dette, særlig med to små tassende rundt.

   Ønsker deg en kjempeflott tur! Kos deg!

   Slett