torsdag 28. februar 2019

Bokhyllelesing: Historisk bok

Andre runde av Bokhyllelesing 2019 er nå over! Og temaet denne måneden var historiske bøker, nærmere bestemt bøker som er skrevet eller utgitt en eller annen gang i løpet av 1800-tallet. Og om du ikke skulle slumpe til å ha det i ulesthyllene, kunne også nyere bøker der handlinga er lagt tilbake til 1800-tallet godkjennes, altså en historisk roman. 

Fikk du lest det du skulle, bytta du bok underveis, er det vanskelig å skrive eller henger du litt etter? Ingen fare - når du er i mål med boka og eventuelt et innlegg (det er ingen tvang her i gården), legger du bare igjen ei lenke i kommentarfeltet under, så oppdaterer jeg listene på samlesida fortløpende.

I neste runde skal vi lese ei bok av en ikke-europeisk forfatter. Alt utafor Europa er lov, og boka kan heldigvis komme i oversatt utgave. Hva har du sett deg ut? Er det et mye å velge i? Eller er du kanskje allerede i gang med å lese?

Riktig god les til dere alle!

4 kommentarer:

 1. Jeg er på etterskudd med februarboka, grunnet treghet med biografien jeg leser. Men jeg har bestemt meg for å lese Georg Sands bok etterhvert, den ligger på stuebordet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er grei, takk for beskjed. Jeg gleder meg til å lese om George Sand! God les videre:)

   Slett
 2. Åååååhhhh.... I går leste jeg ferdig februar-boka, januar-boka er fortsatt så fæl at jeg bare leser noen få sider før det blir ny pause. Undrenes tid er likevel ikke forbi: boka for mars er ferdiglest og jeg har godt håp om at det blir skrevet noen ord i nærmeste framtid ;o)
  Slik det ser ut nå, kan det faktisk hende jeg blir a´jour til april-runden!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg heier! På all god lesing og koseskriving og hyggelige tanker rundt disse bøkene som leses. Om januarboka er for fæl, er det alltid mulig å legge den fra seg. Sjøl klarer jeg ikke å lese for fæle ting...

   God les videre!

   Slett