søndag 31. mars 2019

Bokhyllelesing: Ikke-europeisk forfatter

Tredje runde av Bokhyllelesing 2019 er nå over! Temaet denne måneden var bøker skrevet av ikke-europeiske forfattere. Hvem som helst, altså, bare ikke en god, gammel og velkjent forfatter fra Europa - det er så alt for lett å velge nær og kjent litteratur. Målet denne runden var å utfordres litt i forhold til hva vi pleier å lese. Boka kunne naturligvis (heldigvis!) være oversatt. 

Fikk du lest det du skulle, bytta du bok underveis, er det vanskelig å skrive eller henger du litt etter? Ingen fare - når du er i mål med boka og eventuelt et innlegg (det er ingen tvang her i gården), legger du bare igjen ei lenke i kommentarfeltet under, så oppdaterer jeg listene på samlesida fortløpende.

I neste runde skal vi lese oppfølgere. Hvilken trilogi, kvartett, kvintett eller serie det gjelder er sjølsagt opp til deg. Om det er bok nummer to, tre, sju, tolv, tjueni eller femtifire er også opp til deg - og ulesthyllene dine. Hva har du sett deg ut? Er det et mye å velge i? Eller er du kanskje allerede i gang med å lese?

Riktig god les til dere alle!

8 kommentarer:

 1. Heisan! Hang ikke med i mars heller, grunnet mye krimlesing. Men - leste 3 fra hylla, likevel, bare at det var krim og dikt, og europeisk. Boka som jeg tenkte å lese her, leser jeg senere.. har jeg tenkt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for beskjed! Så bra du har kost deg med masse anna! Og tre fra hylla er jo superbra, uansett:) Ønsker deg god vårlesing videre!

   Slett
 2. Heisann! Jeg har lest "Guden for små ting" av Arundhati Roy, og innlegg kommer forhåpentligvis om ikke så altfor lenge. En fabelaktig bok- hjerteskjærende og fantastisk fortellerkunst- tommel opp og high five!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for beskjed, jeg skal oppdatere! Det er ei veldig god bok, det er jeg enig med deg i! Det blir spennende å lese hva du skriver om den:)

   God les videre!

   Slett
 3. Hei Hedda, jeg har vært med i denne runden, for etter et tungt år i fjor har jeg begynt med lesing og blogging igjen og nå leste jeg Tjenerinnens beretning av Margaret Atwood som jeg hadde i bokhylla. Link er her: https://groskrosverden.blogspot.com/2019/03/tjenerinnens-beretning-av-margaret.html

  Jeg kommer til å bli med senere også, men også da sier jeg fra etterpå, slik at jeg vet jeg klarer å fullføre det jeg har sagt at jeg skal :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gro, så koselig at du er med igjen! Det var en kjempefin overraskelse på en flott vårdag:) Og for ei bok du har lest - det er en særegen roman, og Atwood er så modig som skriver om slikt. Jeg gleder meg til å lese innlegget ditt, og skal naturligvis legge deg til på lista. Og velkommen skal du være i år også:)

   Slett
  2. Takk Hedda!! Jeg kommer til å lese en april-bok også, en oppfølger av Camilla Läckberg.

   Slett
  3. Så bra! Jeg heier på all lesing :D Kos deg med krim og påske!

   Slett