tirsdag 22. mai 2012

Besøk nr. 10 000!

I løpet av de siste dagene har antall besøkende steget og forbigått den magiske milepælen: 10 000 ganger har bokbloggsida nå blitt vist for et bredt spekter av mennesker fra Norge (omtrent 90%), Sverige, Danmark, Tyskland, England, Frankrike, Russland, USA, Canada og Tsjekkia. Sjøl om det er lite i forhold til mange mer rutinerte bloggere og hyppigere oppdaterte blogger, er det likevel et viktig tall å runde. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme hit, men nå som jeg faktisk er her, er det innmari moro å ha hatt så mye som 10 000 besøk!

Så: tusen takk til alle dere som jevnlig leser og kommenterer, det er veldig hyggelig. Og til deg som bare har vært innom en gang eller to: det er jammen trivelig det og. Det er meningsfullt å skrive om litteratur, og det gir noe ekstra å bli lest. Diskusjoner er ofte givende eller åpnende, og jeg setter pris på å få innspill av ulik art, så kom med dem!

Jeg begynte å blogge i 2009, men var lenge usikker på hva jeg skulle konsentrere meg om. Det er jo så mye som er interessant! Derfor var bloggen springende i tematikk og nivå det første året. De kleineste innlegga har jeg i etterkant fjerna. I løpet av 2010 blei det en rein bokblogg, med få innslag av film og kulturpolitikk, og da fjerna jeg resten av de mer uinteressante innlegga. Ja, også har bloggen bytta både navn og nettadresse flerfoldige ganger.
I løpet av bloggåra mine er det 2010 som hittil står sterkest. Jeg leste mye og blogga en god del, og begynte etterhvert å finne fram til andre gode blogger om litteratur og leseropplevelser. Første halvdel av 2011 var også solid, jeg kosa meg med å leite fram bøker jeg hadde hatt i både fem og seks år, og endelig lese og skrive om dem.

Det siste året har vært utrolig travelt og krevende, og det har i stor grad gått utover bloggen. Men nå som jeg atter en gang er midt i eksamenstida, har jeg snart tre herlige måneder å se fram til hvor jeg bare skal lese og blogge. Ja, også flytte, da.

Takk igjen til dere som jevnt og trutt er innom. Nå håper jeg på nye 10 000 besøk!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med milepælen! Jeg gleder meg veldig til du får mer tid til blogging, for jeg setter stor pris på innleggene dine. Alltid grundige, velskrevne, ærlige og engasjerte. Stå på videre!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig kommentar! Det er en liten milepæl, men den er viktig lell;)

    Og takk det samme - jeg synes det er tøft at du leser og blogger om bøker som f.eks. "Trainspotting". Jeg vil helst ikke lese sånt, men synes det er veldig interessant å lese det du skriver. Og imponerende at du klarer å se vekk fra det ekle, og vurdere boka ut i fra litterære kvaliteter!

    SvarSlett