mandag 30. september 2019

Bokhyllelesing: Lang tittel

Det fins så mange snåle titler der ute! Noen er superkorte, som et navn, et ord eller bare en bokstav. Andre titler er mer gåtefulle eller underlige, og gir kanskje ikke mening før boka er lest. Atter andre er forferdelig lange, en full setning eller mer. Og det er sistenevnte vi skal ha lest nå i september. 

Hva var den lengste uleste tittelen du hadde i hylla? Fikk du lest det du skulle, bytta du bok underveis, er det vanskelig å skrive eller henger du litt etter? Ingen fare - når du er i mål med boka og eventuelt et innlegg (det er ingen tvang her i gården), legger du bare igjen ei lenke i kommentarfeltet under, så oppdaterer jeg listene på samlesida fortløpende.

Til tiende runde av Bokhyllelesing 2019 skal vi plukke fram ulest bok nummer elleve. Du velger sjøl om boka tas fra ulesthylla eller ulestreolen, en eske, en stabel eller en pose, alt etter hva slags system du har. Og du velger også om du teller deg fram til bok nummer elleve fra venstre, fra høyre, nedenfra, ovenfra eller på skrå - det er helt opp til hvor regelbunden du er. Boka kan være ny eller gammel, norsk eller oversatt, lang eller kort. Sjanger velger du også sjøl. Hva har du sett deg ut? Er det et mye å velge i? Eller er du kanskje allerede i gang med å lese?

Riktig god lesing!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar