torsdag 31. januar 2019

Bokhyllelesing: Rød bok

Første runde av Bokhyllelesing 2019 er nå omme! Og først ut i år var røde bøker. Boka kunne være helt rød eller litt rød, lyserød eller brunrød, ha røde bokstaver eller røde detaljer. Eller den kunne være prega av noe anna rødt - det er helt opp til deg og det som fins i ulesthyllene dine.

Fikk du lest det du skulle, bytta du bok underveis, er det vanskelig å skrive eller henger du litt etter? Ingen fare - når du er i mål med boka og eventuelt et innlegg (det er ingen tvang her i gården), legger du bare igjen ei lenke i kommentarfeltet under, så oppdaterer jeg listene på samlesida fortløpende.

I neste runde skal vi konsentrere oss om bøker som blei skrevet eller utgitt på 1800-tallet. Hva har du sett deg ut? Er det et mye å velge i? Eller er du kanskje allerede i gang med å lese?

Riktig god les til dere alle!

8 kommentarer:

 1. Byttet bok: https://artemisiasverden.blogspot.com/2019/01/se-pa-oss-na-av-geir-gulliksen.html#more
  Slaveboka ble for heavy, måtte legge den på vent inntil videre.. Leste vel 60-70 sider før jeg bytta til en norsk roman fra 2018 som har hatt forholdsvis kort tid i hylla, siden september, men likevel..
  Den har rødt omslag i det minste.
  I februar skal jeg lese George Sand, håper den er fin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt i orden med bokbytte! Jeg skjønner godt at det blei mektig med slavene, det er jo så mye grusomt. Det er ikke hver dag en klarer å lese om det. Gleder meg til å lese innlegget ditt! God les videre:)

   Slett
 2. Jeg har fortsatt laaaaangt igjen av Jonathan Strange & Mr Norrell. Kommer nok til å bruke våren på denne. Gleder meg veldig til å stifte bekjentskap med Dorian Gray i februar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er jo skikkelig tjukk, så det skjønner jeg! Jeg har lest om Dorian Gray fire ganger så langt, syns det er ei fascinerende bok. Ønsker deg god les!

   Slett
 3. Heisann!
  Jeg er godt i gang med "Mischling" og har et lønnlig håp om å få skrevet om den i løpet av neste uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert! Legg gjerne igjen ei lenke når du er i mål, så får jeg deg med på lista:) God februarlesing!

   Slett
 4. Det rusler og går med Italo Calvino, og jeg liker den skikkelig godt! Men den egner seg til sakte-lesing og har blitt en bok jeg plukker opp nå og da og leser parallelt med lydbøker og annen plikt-lesing. Så jeg er langt fra ferdig, men det er helt greit. Den er såpass fragmentert i formen at jeg rekker akkurat noen små sider på bussen på vei til og fra jobb, og den krever full konsentrasjon. Tipper jeg starter på Austen i løpet av uka, og tar Calvino med meg videre inn i våren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også lest Calvino, og er enig med deg: Han bør leses sakte. Det er så mange detaljer en kan gå glipp av hvis en ikke lar teksten ta sin tid. Håper du koser deg med Austen - fortsatt god lesing:)

   Slett